ΔΕΙΤΕ τι θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ αν ο ΠΑΟΚ φύγει με το “τρίποντο” από την ΛΑΡΙΣΑ! Φόρτσα ΠΑΟΚΑΡΑ και….

«Θα φωταγωγηθεί ο Λευκός Πύργος αν το πάρει ο ΠΑΟΚ»

O υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, μίλησε για τις προετοιμασίες της πόλης με φόντο τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης μίλησε για τις προθέσεις του Δήμου σε περίπτωση μαθηματικής εξασφάλισης του πρωταθλήματος Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ, αν και εφόσον ο Δικέφαλος φύγει με το «τρίποντο» της νίκης από τη Λάρισα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις προετοιμασίες του Δήμου ενόψει της προοπτικής μαθηματικής επικύρωσης της κατάκτησης του Πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (13/4): «Είμαστε σε επικοινωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Περιμένουμε επίσημη ενημέρωση, αν κατακτηθεί το Πρωτάθλημα την Κυριακή στη Λάρισα και υπάρχει πρόθεση να έρθει το λεωφορείο στον Λευκό Πύργο να τον έχουμε έτοιμο, να τον φωταγωγήσουμε. Και γενικότερα να υπάρχει η προετοιμασία για να υποδεχθούμε τους χιλιάδες κόσμου. Υπάρχει επικοινωνία και με την τροχαία, και με όλους τους φορείς που εμπλέκονται. Η επικοινωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει να κάνει με τη φωταγώγηση, η οποία θα γίνει έτσι κι αλλιώς. Αλλά για το αν υπάρξει η επιθυμία για κάτι διαφορετικό, π.χ. φωταγώγηση σε ασπρόμαυρο φόντο. Θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟΚ και θα αποφασίσουν. Είμαστε σε επαφή μαζί τους».

Για την αναβολή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, η οποία θα ασχολούνταν με τη Νέα Τούμπα, λόγω έλλειψης απαρτίας: «Το συμβούλιο θα γίνει τη Δευτέρα, επομένως, δεν θα υπάρξει ιδιαίτερη καθυστέρηση. Πιστεύω πως το προηγούμενο πάθημα μας έγινε μάθημα και όλοι θα είναι παρόντες. Γενικά υπάρχει καθυστέρηση στην προσέλευση συμβούλων, και στο παρελθόν υπήρχε. Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές η καθυστέρηση γίνεται μεγαλύτερη».

Πηγή: Metropolis FM